Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De Vraag
De vraag
De vraag bleef aan mij hangen
Zij kleefde aan me vast
Wat eens begon met verlangen
Werd steeds meer tot een last
De vraag bleef in mij zoeken
Zij reisde naar mijn brein
Maar deed niets uit de doeken
Ze vond alleen venijn
De vraag zocht naar een teken
Het antwoord werd bedacht
Ik voel het mes nog steken
Dit had ik niet verwacht
De vraag vond zo haar antwoord
Maar had dit niet verwacht
Nu doolt ze in mijn geest voort
En voelt zich wreed verkracht
Zo zie je maar met vragen
Een antwoord komt niet gauw
Maar bedenk dan alle dagen
Het antwoord ligt in jou
Reacties op dit gedicht
Benedict vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
MayadeBij
:
Dinsdag, juni 24, 2003 22:28
mwah, het kan alle kanten op, haar antwoord is jouw vraag wellicht?
Over dit gedicht
Auteur:
Benedict
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
24 juni 2003
Thema's:
[Bedrog]