Ik begin op hem te lijken
Op dat stukje hem waar ik bang voor was
Steeds meer begin ik te zien dat ik ook zo wordt
En ik ben bang
Bang dat ik dat niet meer kan onderdrukken
En de verkeerde kant boven komt
Ik zou willen vluchten
Hard weg willen rennen
Maar ik kan het niet
De gedachten alleen al om jou te moeten missen
Maakt me ziek
Het maakt me bang
Het maakt me ziek om alles achter te moeten laten
Om iedereen in de steek te laten
Maar wat moet ik dan doen
Ik weet het niet meer
Soms denk ik dat het beter is om te gaan