Ik kijk zo graag naar mooie vrouwen
Een streling voor mijn ogen
Maar word nou niet jaloers
Want ik heb jou nog nooit bedrogen
Een vrouw met al haar schoonheid
Laat mijn hart weer sneller slaan
En als jij mij dat verbiedt
Kijk ik jou ook nooit meer aan