Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
het laatste gesprek
“het laatste gesprek”
ik hing met je aan de foon
en toen sloeg je me een toon
het is niet fijn om vrienden te verliezen
omdat ik voor een andere jongen deed kiezen
maar zo leer ik mensen kennen
weet ik dat ik die niet meer moet verwennen
verwennen met mijn vriendschap
dat zou zonde zijn voor het landschap
het landschap waar wij in leven
in nemen en ook veel geven
vrienden komen vrienden gaan
ook al kan je hart het niet aan...
Reacties op dit gedicht
renata vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ikkuh
:
Maandag, juni 30, 2003 22:08
het blijft echter zeer doen als je een vriend(in) verliest...
Over dit gedicht
Auteur:
renata
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
27 juni 2003
Thema's:
[Vriendschap]
[Verlies]
[Liefde]