Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
liefde en haat
waar ligt de grens
en wie bepaald die
waar trekt men de lijn
wie is de domste mens
waarom kan men niet altijd geven
hoe voelt altijd die pijn
waarom is er die ruzie
kan men niet in vrede leven
hoe haal je een ander onderuit
en wie geeft de laatste zet
hoe voel je je erbij
als je ziet de beschadigde huid
door woorden kan men mensen laten lijden
maar door diezelfde mond
komen ook woorden van troost
die de mens kan verblijden
maar ergens in een boekje staat
dat er een dunne lijn is
want het ene sluit het andere niet uit
en dat is het lijntje tussen liefde en haat
jackvw
Reacties op dit gedicht
jvw vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
skategirl
:
Donderdag, juli 24, 2003 21:57
amai goe gevonde tis echt mooi oor
-xxx-jes Lies
@Kakien@
:
Zaterdag, juni 28, 2003 18:55
Prachtig gewoon!
Echt...
-xxx-
Katrienemien
Over dit gedicht
Auteur:
jvw
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
28 juni 2003
Thema's:
[Liefde]
[Jaloezie]
[Kwaad]