kansen zijn,
kansen worden,
kansen zijn,
kansen veranderen
iedereen krijgt een kans
kans om te leven
iedereen heeft die chance
iedereen krijgt die gegeven
de kans op liefde
niet iedereen zoals een ander
de kans op vriendschap
gegeven door elkander
geef een kans aan iedereen
ook aan hen die het niet verdienen
zeker aan hen die het moeilijk hebben
leven is elkander dienen
liefs, piti