Er zitten zoveel mensen,
vol met fantasie.
Vertellen wat ze wensen,
puur uit jaloezie.
Ze willen graag vertellen,
wat er zogenaamd is gebeurd.
Ik moet jullie teleurstellen,
jullie verhaal is te gekleurd.
Ik weet niet waarom,
jullie dit zeggen.
Doe maar lekker dom,
ik heb geen zin om uit te leggen.
Wat is gebeurd weten hij en ik,
en mensen die me mogen.
Tegen anderen zeg ik "stik,
wat je zegt is gelogen."
Mensen die zo graag liegen,
hoef ik niet eens te kennen.
Want mensen die bedriegen,
zal ik nooit aan wennen.