Ik ken je nog niet zo lang,
toch ben ik nu al bang.
Bang dat ik je kwijt zal raken.
Dat je het al wist wilde je mij niet meteen vertellen,
omdat je bang was dat het mij teveel zou kwellen.
Niet wetend dat ik er op had gehoopt dat je het zei tegen mij.
Ik ben zo eerlijk tegen jou,
normaal gesproken doe ik dat niet gauw.
Waarom wordt je boos als ik eerlijk ben?
Ondanks mijn verleden heb je respect voor mij,
hierom ook veel respect voor jouw dat maakt me blij.
Zal het hier dan om echte liefde gaan?
Ik weet dat het soms moeilijk voot je kan zijn,
maar op andere momenten ook juist heel fijn.
Dat jij de eerste bent die mij echt zal leren kennen.
Nog 29 dagen zal ik je moeten missen,
maar ik zal me in die tijd geen 1 keer vergissen.
Daarna eindelijk vrij!!!
Dan kunnen we beginnen met ONS heden,
dan praten we niet meer over mijn verleden.
Ook al zullen anderen dat wel doen.
Nog eventjes wachten alleen in de kou,
maar dat is geen probleem want ik hou van jou.
Dit zeg ik je met heel veel zekerheid,
ookal ken ik je nog maar zo een korte tijd.
veel liefs van ik