Ik zit naasT men teleFoon
Ik WachT en wAcht
hEt bLijft Stil
WAarrOm rinkElt hIj niEt?!
Bel mE
Is hEt misschiEn tE veEl MOeiTe?!
Of bEl je mEt hAar ?!
Ik WeeT Het nIet En mIssChien
wil iK hEt ooK hElemaaL niEt WEteN
maaR toCh Zit Ik nog aLtijd bIj dE tElEfoon
WachTenD Op Jou zacHte Stem
Er gEbEurt nIetS !?
Oh Ik Hoor tOch Iets ?
Is Het EEn rInkEl,Mijn hoop?!
Nee Het Is Mijn mOedEr !
Ik moet Men KamEr opRuimEn!?
WaaRRom Ben jIj Het nOg StEeds nieT?!
Ik bLijF nAasT mEn TelEfoon zIttEn
Geen GeluId Te hOren
Ik verhEug Me Op Jou lIevE wooRdeN
MaaR nEe
Ik hOor AllEEn DE vOgeLtjE
IK vOel allEEn Mijn EEnzAamHeid
-STILTE-