werken,
het is een woord,
voor sommige,
is het leuk,
en voor sommige niet.
Werken,
Het is een woord,
Met liefde,
Of zonder liefde.
Werken,
Je doet het eigenlijk de hele dag door,
Of voor je geld,
Of voor je zelf.
Werken,
Voor mij is het leuk,
Werken met mensen..
Jaah dat is voor mij werken!!
Liefs, Inge xxx