Ik vlieg het liefst de hele dag door,
Door mijn gedachte,
Op zoek naar jou.
Vliegen,
Het liefst zo hoog mogelijk,
Zodat ik op alles neer kijk.
En kijk naar het mooie,
Van de wereld,
En van jou.
Vliegen,
Ik doe dat het liefste de hele dag door,
Op zoek naar het gene,
Wat ik verlang.
Vliegen,
Ik kijk naar wat ik verlang,
En vlieg weer verder.
Maar het gene wat ik verlang,
Zoek ik al lang.
Dus vliegen we nog maar even door!
Liefs, Inge xxx