(Uitdaging van Artemis)
Je bent voor mij een open deur
Ik weet wie je bent, wat je voelt, wat je kleurt
Zo ken ik je als een zeur
Je klaagt over alles wat er gebeurd
Ik ben voor jou een open deur
Je weet wie ik ben, wat ik voel, wat me kleurt
Zo weet je, ik hou niet van een sleur
Ik wil niet dat telkens hetzelfde gebeurd
En toch herhaalt zich teklens een ding
Je moet niet denken dat ik je ergens toe dwing
Maar twee open deuren tegenover elkaar
Dat is niet makkelijk, dat is heel zwaar
Wij blijven elkaar dwars zitten en werken niet samen
Ik wil vrede en zeg dit maar een keer: Amen!