Je bent te goed voor mij
ik word dit niet gewoon,
gedachten zweven weg
naar wie aan mij denkt.
Nauwelijks
is de vrucht te smaken
van het zwoegen
dat rijpt in de zomer.
Heel even een hagelbui
die dwingt tot schuilen,
een kop koffie met jou,
gesprekken om vooral
niets te vertellen.
Morgen een dag van verzet,
surfers op de gulle golven
bolle zeilen op de Noordzee,
jouw verwarde haren,
wijdopen ogen,
vol blauw helder water!