NIELS
Een paar weken geleden keek ik naar de hemel
Die weer vol met sterren stond
Velen die er vielen
Ik aanschouwde met open mond
De dag erna deed ik mijn gordijnen open
En keek naar de helder blauwe lucht
Hopend dat mijn wens uit zou komen
Die ik die dag ervoor deed, met een diepe zucht
Een vrolijke dat met erg veel zon
Maar mijn wens was nog steeds niet vervuld
Misschien kan ik niet goed wachten
En heb ik te weinig geduld
Want nu, die paar weken later
Brachten de sterren een lieve jongen naar mij
Iemand met wie ik het goed kan vinden…
Wil je weten wie? Die lieve jongen dat ben jij…
chester