Ik heb een mooie jongen ....
hij is van mij.....
Ik heb een mooie jongen...
hij maakt me zo blij
Ik heb een mooie jongen...
hij is zo lief....
Ik heb een mooie jongen..
hij houdt van mij
Ik heb een mooie jongen..
hij is een engel
Ik heb een mooie jongen ..
ik hou van hem
Ik heb een mooie jongen ..
Ik wil hem niet kwijt..
Ik heb een mooie jongen...
Hoop voor altijd..