Ik begon hier vijf jaar geleden.
En zit hier nog wel tot in het heden.
Veel is er wel veranderd in die tijd.
En heb nog steeds geen spijt.
Er zijn veel mensen die ik leuk en aardig vond weg gegaan.
Maar ze komen ook overal vandaan.
Ze zitten hier niet voor niks.
Je maakt vrienden en ze gaan weer weg.
Goh wat heb ik een pech.
Er komen steeds andere mensen.
Met steeds ook verschillende wensen.
Je kan hier verschillende kanten op.
De programma`s raken hier nooit op.
Je zit hier een deel voor je zelf maar ook om nieuwe kontacten te krijgen.
Je hoeft hier niks te verzwijgen.
Je kan alles zeggen wat je maar wil.
Iedereen zal het begrijpen want iedereen is hier gelijk.