Muziek,
Het zijn klanken,
Die ik graag hoor.
Muziek,
Het zijn liedjes,
Met gevoelens.
Muziek,
Het zijn liedjes,
Die een bepaalt gevoel geven
Muziek,
Het is het gene,
Dat ik de hele dag wil horen.
Muziek,
Is het mooiste,
Wat ik heb gehoord!
Liefs, Inge xxx