Winterkrokusjes.
Krokusbloemen zitten potdicht,zoekend
tastend naar wat lucht,wat licht.
Openbloeien in volle kleur,vandaag niet.
Dapperend,rillend,trotseren ze de
winterbries.
Koesterende,warmende,
zonnestralen,
alleen die,
zullen tot ontplooien,
overhalen.
....poema....
17/02/01