Mag ik even spieken
Even om het hoekje kijken
Het is nu al zo lang gelden
En ik weet dat ik het nu alleen kan
Maar nu moet ik je missen
Ik zou gewoon even willen weten
Waar ben je, wat doe je nu
Het leek zo super gewoon
Eventjes met opa praten
Het leek soms als een droom
Maar hoe vaak ik je ook nog zag
Ik kon je geen knuffel geven
En ik kon er ook geen krijgen
Als je nu niet hier ben waar ben je dan
Ben je bij oma of Fenna misschien
Want dat kleine meisje is nu ook bang
Maar wil je nog eens komen
En eventjes bij mama zijn
Ze heeft je nu zo nodig
’t missen doet nog altijd pijn