citaat docent:
"de eerste kus is de beste...wat erna volgt, is stukken mindere kwaliteit"
hij viseerde jou
voelde je aangesproken...
ik keek je aan
je zat naast me
keek naar beneden op je blad...
je schreef een fout
ik verbeterde ze
je was helemaal in de war...
hoe dat kwam?
heel simpel:
ik...
~ written with love by memories for T. ~