Vier jaar lang ben jij ons zonnetje in huis geweest!
Maar nu ben je er niet meer
En hier heeft iedereen de laatste week voor gevreest
Plotseling ging jij van ons heen
Naar de andere kant van de wereld is waar jij lieve schat heen verdween
Jij blijft altijd in ons hart bestaan
Ook al ben je van ons heen gegaan
Maar vier jaar mochten wij van jou plezier beleven
Maar jij blijft altijd bij ons voortleven
Nando, waarom kan je nou niet hier zijn
Gezond, met veel liefde en zonder pijn
Nando, waarom toch jij?
Je was altijd zo liefdevol en blij
Lieverd jij was en blijft een schat van een beest
En echt bedankt dat jij vier leuke jaren bij ons bent geweest!
We houden van je lieve Nando