Ik zou voor je sterven
mijn leven voor je opzij leggen
je bent de enige die alles
voor me betekent
want als ik je in m'n armen heb
maak je me trots
en je maakt alles
dat vroeger
zo groot leek
zo klein sinds je kwam
en ik vraag me vaak af
waarom iemand
zo koud als ik
zo gelukkig mag zijn
zoals jij me maakt
als de tranen rollen
zal ik aan je zijde staan
ik volg je waar
je hart me ook brengt
want jij maakt alles
dat vroeger
zo groot leek
zo klein sinds je kwam