*Weer Samen*
Weer samen,
wij samen,
samen kunnen we de wereld aan.
een raar gevoel in me buik
doen we er wel goed aan
terug samen?
je bent altijd in me hart gebleven
ik geef om je
ik hou van je
toch weer samen
laten we het proberen
het besef komt later wel