Je armen om me heen,
en je zachte woorden.
Je zachte haar,
ik zou er voor moorden.
Maar het mag niet,
nog niet.
Het is verboden,
zorg dat niemand het ziet!
Maar ik wil het zo,
ik wil je hebben tegen mijn lichaam.
Maar zij willen het nog niet.
Zij willen ons zien zonder blaam.
Ik weet dat we houden van elkaar,
en dat we beiden hetzelfde willen.
Maar onze liefde wordt verboden.
zie mijn benen eens trillen.
Ik hou van je,
en ik ook van jou.
De rest kan ons niets meer bommen!
Iedereen mag ik weten dat ik van je hou!
Ik hou van hem!
Horen ze mij?
Ik hou van zijn zachte huid, karakter en alles eraan!
Met HEM ben ik juist zeer blij!