Emotie
Wat is dat?
Kun je dat eten
Wil ik het eigenlijk wel weten
Emotie heeft te maken met gevoel
Snap je wat ik bedoel?
Er woedt een strijd van binnen
Het verstand gaat toch echt winnen
Het gevoel druipt af en zegt, wacht maar.
Met mij ben je nog niet klaar.
Na een hevige strijd
Werd het de hoogste tijd
Het deksel is van de put
’t is zwaar maar gelukt
Nu voel ik me rot
Want ik ben kapot