'mdat we vrienden zijn,
sta ik voor je klaar.'
Al was je mijn vijand of gewoon een onbekende
ik zou in zo'n gevaar inspringen.
Zinloos geweld je hoort het te veel
Iedereen is er optegen
Niemand die het wil
Toch gebeurt het,
het gebeurt te veel
Iedereen is er op tegen,
maar als jet gebeurt sta je weerloos
Sta daar nu maar bijstil...