Ik weet niet meer
wat ik moet doen.
Het is weer net als toen
al die onzekerheid
en niemand heeft ooit tijd
om naar mij te luisteren
Ik ben het zat al dat fluisteren
wakker schreeuwen
zal ik jullie allemaal
en jullie zulllen moeten luisteren
naar mijn verhaal!