Er komt een uur,
dat de wereld geurt naar rozen,
dat iedereen de schoonheid ziet,
van een roos in volle bloei.
Er komt een uur,
dat iedereen gelukkig is,
dat de zieken genezen worden,
en medicatie geen geld meer kost.
Er komt een uur,
dat iedereen zich goed voelt,
dat alle kinderen kunnen spelen
en een vader en een moeder hebben.
Er komt een uur,
dat auto's niet meer vervuilen,
dat alles zuiver en mooi is,
dat iedereen elkaar graag ziet.
Er komt een uur,
Dat iedereen oog heeft voor detail,
dat schoonheid in iets kleins zit,
in de druppels op de winmpers van je dochter.
Er komt een uur,
dat de wereld perfect is,
dat iedereen wil leven,
dat niemand nog wraak koestert.
Dat uur der geluk is onderweg,
niemand weet wanneer het hier zal zijn,
waarschijnlijk niet vandaag,
maar morgen zeker misschien.