In zo’n ontzettende korte tijd
Weten we alles van elkaar
Het vertrouwen is diep
Respect wederzijds
Liefde voor elkander
Zorg, dat je ok bent
Ik zou echt nooit meer zonder je kunnen
Je betekent zo ontzettend veel voor me
Ik geef zo veel om je
Ik zou dood gaan
Als ik je niet meer kon zien…