Nadenkend over alles,
honderd gedachte in mijn hoofd.
Maar zonder gevoel,
want die is weggeroofd.
Ik staar naar mijn sigaret,
en kijk naar de rook.
Wat bezielt mij,
dat ik in deze verslaving dook?
Maar het maakt niet uit,
wat heeft het leven voor zin?
Steeds tegenslagen,
waarna ik weer opnieuw begin.
Ik wil geen nieuw begin,
ik wil nu eens echt eindigen.
Van deze aardbol verdwijnen,
en eens echt mijn leven reinigen.
Ik zou mezelf daarboven,
als een echte engel gedragen.
Alles doen wat andere,
engeltjes van mij vragen.
Maar wees niet bang,
ik zou mijn leven hier leven.
Alleen zonder gevoel,
ik heb het niet meer dus kan het niet geven.....