Zijn ogen vol bewondering ...
volgen me daar waar ik ga ...
Zijn ogen vol warmte ...
ik vang t op en zweef bijna ...
Zachies bijt hij op zijn onderlip ...
een dromende blik op zijn snoet ...
sigaretje tussen zijn vingers ...
Damn ! He's looking good !!
Ik geniet van die speciale blik ...
Zijn aanwezigheid maakt me blij ...
Samen zijn met hem ...
Samen verbonden, samen vrij !!