Tussen het vuur en warmte van onze liefde
vertoeven geen lege ruimtes of holle woorden.
Gedeelde samenhangende gedachten zijn rijk aan
eenvoud, doch oprecht en gemeend.
Het verlies van je hart zou een gapende wonde betekenen
in ons bloeiend en geurend samenzijn.
Vrees niet voor komende gebeurtenissen en obstakels,
maar omarm en omhels het met al je liefde.
Onze band en ziel zal groeien en groter worden,
versterkt door onze intense
lichamelijke en geestelijke affectie.
Onze liefde :
een kruipend gevoel kronkelend doorheen het lichaam,
omwentelende fladderende vlinders in de buik ,
dat gevoel van gelukzaligheid.
ons zuiver en puur één zijn.......
kan en wil ik nooit loslaten.
Voel de warmte en gedachtengloed,
want mijn liefste.....
Hoe meer en langer tijd tesaam,
des te grootser en krachtiger
kunnen wij de wereld aan!