Ben je nog niet moe
Van het spoken in mijn gedachten?
In iedere seconde spookt
Jouw lach, jouw gezicht,
Jouw woorden, jouw ogen
In mijn hoofd, mijn gedachten,
Mijn geest, mijn ziel
Wat ik ook doe
De kans dat het over gaat is niehiel
Onze vriendschap is zo veel meer
Mijn gevoel gaat zoveel verder
Maar het is geen verliefdheid denk ik
Ik zie je niet als broer
Maar een kei goeie vriend
Waar ik heel veel om geef en
Die ik never nooit kwijt wil raken
Wat moet ik nu aan met dit gevoel?
Mijn aandacht wil ik vestigen op meer zaken
Je vertelde me in een mailtje
Dat je met hetzelfde gevoel zit
(…)Maar toch is het raar, ik geef echt zoveel voor je dat...
ja..... hoe zeg je dat nou :S.....
het gaat verder dan een normale vriendschap
maar het is ook weer geen liefde. ja ik weet het klink heel vaag
dat vind ik ook zelf maar ik kan het gewoon niet
zo heel goed in woorden uitdrukken wat het gevoel precies is
dit is dus wat ik er van kan maken.(…)
Hoe moet het nu?
Allebei een vaag gevoel
Geen van beide weet hoe of wat
Wat doen we er mee?
Moet je je gevoel volgen of negeren?
Ik weet het niet meer
Wacht wel totdat het antwoord zich aandient
Maar denk jij er ook zo over ronald?
Liefs xxx muppet
Luv you