Jij hebt me dingen geleerd
die ik nooit meer vergeet
jij hebt me liefde gegeven
waar ik soms van ston te beven
het heeft me geraakt
en jou speciaal gemaakt!
Vandaag ben je jarig,
prossten we op je bestaan
denkt iedereen na over
de onvolmaaktheid zonder jou
vandaag is iedereen gelukkig
om jou lach terug te zien
je fonkelende ogen die de
pracht van je binnenste veraden
jij hebt me nog nooit teleurgesteld
ookal heb ik je dat verteld
ik heb al heel men leven van je gehouden
ook op momenten als we dat niet wouden...