We waren het niet van plan.
Een waterig zonnetje scheen
zodat ik de verleiding niet kon weerstaan
mij nog even in mijn hangmat te vleien
spontaan.
Poes op mijn buik
Een kus op haar neusje
Een beet in de mijne
Spinnen die spinnen
en spinnen
tot het eerste gouden blad
ons deed herinneren
aan tijd
waren we eenvoudig
even septembergelukkig.
We waren het niet van plan.