Zonder jou stem werd er niet gesproken van rillingen.
Zonder jou zachtheid werd er niet gesproken van een engel…
Zonder jou hart werd er niet gesproken van liefde!
Zonder jou sprak men niet over mij…
Ik besef dat het leven geen spel is waarmee we geluk hebben als we de stenen laten rollen,
En ik besef dat tijden veranderen… in een slechte zin als jij er niet meer bent…
Mensen die harten breken sloegen de verkeerde weg in en stootten hun geliefden af…
Jij sloeg denkelijk de juiste weg in…
Ik wou mee met jou, maar iets hield me tegen…
Hoe kan 1 woord zo’n sterke kracht hebben dat het 2 mensen belet om van elkaar te houden?
Dat ene woord kwam tussen onze liefde en vervaagde m’n ziel…
Want het leven zonder jou is waardeloos…
De wolken beginnen te verdwijnen en jij zweeft zachtjes mee…
Vaarwel voor eeuwig… a presto…maybe in an other life…
Waarom vond jij die poort toch zo mooi…?