Big smile naar jouw foto
Je lieve koppie
Die eeuwige glimlach van je
Het maakt me blij
Kheb het al duizend keer vertelt
Maar kzeg het nog een keer
Je bent me meer waard
dan alles op de wereld
Je betekent meer voor me
dan ik in woorden uit kan drukken
Heb niets meer te zeggen
Stilte heel relaxt
Jouw aanwezigheid beurt op
Ook al staat hier alleen je foto
Je lacht, ik bloos en lach terug
Je bent zo lief
Woorden zeggen weinig
En toch zo veel
Ik hou van je
Serieus met heel mijn hart
Weet niet op welke manier je het op moet vatten
Maar dit is wat ik er van bak
Een stilte kan veel betekenen
En een zin kan zo leeg zijn als je wilt
Je bent alles voor me
Het middelpunt van de aarde
Ik zie je graag blij
Als je verdriet hebt, doet het me pijn
De zon schijnt ozo helder
In die mooie ogen van je...
Je bent de ganze dag in mijn hoofd
Denk zowat elke seconde aan je
Ik kan niet meer zonder je
Je bent zo lief
Ik wil je never nooit meer kwijt
Kzou m’n leven voor je geven…