Woorden die steken in mijn hart
niet recht in mijn gezicht gesproken,
heb je bereikt wat je verlangt
mijn ziel doormidden gebroken.
Je doet net alsof ik der niet ben
daar heb ik me in berust,
doen alsof je me niet meer kent
ook al ben ik nog steeds je zus.