Zoals jij mij de dingen over het leven hebt geleerd,
Dat had niemand ooit beter kunnen doen en dat zal ik nooit vergeten…
Hoe je me leerde het verleden achter me te laten en vandaag te leven zonder te weten wat morgen zou komen…
Je leerde me wat een hechte vriendschap was en hoe ik iemand moest leren vertrouwen…
Je leerde me hoe ik het engeltje in mezelf moest beschermen zodat het duiveltje de kans niet kreeg me dingen te laten zeggen waar ik later spijt van kreeg!
Ik ben nog lang niet zo goed als jou,
En zo’n engeltje zal ik ook nooit worden want jij bent een uniek persoon!
Zo een als geen andere…
Ik wil zeggen dat je me gered hebt,
Op elke manier dat een persoon gered kan worden…
maar nu is jou tijd gekomen,
om over het hiernamaals te gaan dromen…
Slaap zacht, mijn liefste, je zal voor altijd in mijn hart bestaan,
Nu is het mijn beurt om in jou sporen verder te gaan…