Susan
Jou oor is wat mij bezig houdt
Hij is zacht, niet van hout
Je loopt over de kermis op zoek naar mij
Ik ben er wel, maar hoor al ergens anders bij
Ik kijk naar alle vrouwen want ik wil je zien
Maar hoe zie je eruit? heel dik misschien
Al die vrouwen met paars haar
Ben jij het misschien, die daar
Nee deze keer liep ik aan je voorbij
Misschien maak je me volgende keer blij
Als het dan ooit zover is
Dan heb ik het zeker niet mis
Jij bent het dan met die oor
Ik kus hem dan meteen hoor
Het doet heus geen pijn
Die kleine beet zal een liefkozing zijn
Rob