Lieve schat,
Ik tel de uren af
zelfs nu de minuten
omdat ik wacht
Ik wacht op de
mooiste en liefste
man van de wereld
De zachtste, warmste
Lekkerste en leukste
grappigste en slimste
man van de wereld
Die me vertelt
dat hij van me houdt
maar niet heeft meegeteld
omdat de minuten
uren
dagen
weken en
maanden
zo snel gaan nu
met elkaar
Tot straks!