Ik verlangde naar jou armen om me heen,
Maar zo heb ik je nooit gekend…
Ik wou mijn haren in jou handen voelen,
Maar zo heb ik je niet gekend…
Ik verlangde naar een intense kus van jou…
Maar zo heb ik je nooit gekend…
Ik wou je knuffelen alsof het leek dat alleen wij bestonden,
Maar zo heb ik je nooit gekend…
Ik wou mijn hart in jou liefde zien drijven,
Maar zo wou jij mij niet kennen…