Vriendschap is niet voor even,
maar voor het hele leven.
Je hebt altijd iemand aan je zij,
en dat gaat nooit voorbij.
Er staat altijd iemand voor je klaar,
je bent nooit in gevaar.
Gaat het even niet,
dan is er altijd iemand die het ziet.
Vriendschap mag je nooit verbergen,
toon het van op de hoogste bergen.
***Dorien***