In een
zwoele
zomerse nacht
zonder tijd
zonder morgen
zwemmen wij samen in
zee, als in een sprookje...
Zachtjes en teder
zoen je me onder
zoveel sterren en
zeg je me iets
Zo lief:
ZEEMEERMIN
Zomaar in een
zwoele
zomerse nacht
zonder tijd
zonder Morgen.....