de dansvloer
ja, dat is mijn toevlucht
iedere zaterdag
Ik hoor een vriendin tegen me zeggen
he ... van ons werk is er ook
Ik kijk, waarheen weet ik niet
ik versta haar niet
Na een lange avond gedanst te hebben
gaan we naar huis,
En wie zie ik daar staan?
ooo dawm nee ik wil niet gaan!!
ik zie zijn ogen en zijn lach
dilleme wat is hij mooi.
Wie had dat durven dromen?
hem hier ook tegen te komen
en dan dat ik steeds gekker op hem word?!
Ik voel me schuldig
ik voel me blij
Geef je zelf nou aan mij
wat voel je voor mij?
laat het me merken
We kunnen toch samen aan de liefde werken?
in my mind, I wont tell, I only think
that I really love you!
Please come back next saturday...
Thank for being that kind of boy..
xxxxxxx