Liefde..............................Love
werd jouw Leven.....................became your life
Je bestaat..........................You exist
Je bent.............................You are
een Wonder..........................a Wonder
een klein sterretje.................a litle star
voor mij............................for me
Liefde...............................Love
doet Wonderen.........................created a wonder
Verwondert over die liefde...........Wundering about our love
huil ik, en zend ik..................I cry, and send
een wens naar de sterretjes..........A wish to the litle stars
voor jou.............................high up there in the sky
.....................................for you