Het einde van het schooljaar is alweer ten einde,wat gaat het allemaal vlug.
2 maanden niet moeten leren of geen gesleur met boeken,geen zorgen maken over taken.
gewoon eens genieten en tijd vrij maken voor mezelf!
voor vakantie heb ik geen schrik,ik weet gewoon dat het mij gaat lukken en dat is al een grote stap vooruit!!
* dit gedichtje heb ik op het einde van het schooljaar geschreven*