Gevonden
(vervolg op Vermist)
Verdwaasd
dwaalde niemand rond
zocht iemand
waar zij van hield.
Gekwetst
verschool iemand zich
achter muren
in dromen
in gedachten.
Beminde
bomen, bossen,
bloemenpracht,
buitenlucht.
Niemand
die iemand
dat ontnam
of wilde geven.
Aandacht
van niemand
vond iemand
buiten
op een bankje onder bomen
beminde
niemand
iemand.