Nu je weet dat ik kan huilen
Ik zeur op zijn tijd
Dat ik vol zit met emotie
Kan ik nog steeds alles bij je kwijt?
Nu je voelt wat ik voor je voel
Ik zoveel van je hou dat ik soms niet weet
Wat ik moet doen en dat ik tol en tol
Op het randje van liefde en alles weer laten gaan
Zal je naast me blijven staan?
Nu je dit allemaal weet
Zal je nog van me houden zoals je deed?
Nu je ziet, ik ben geen sterke meid
Al die barsten en al die zorgen
Soms niet genietend, maar mijn oog op morgen
Zal je lachen om wat ik ben en een arm om me slaan
Nu je weet wat ik voor je voel...
Je weet hoezeer ik je nodig heb en met je verder wil
Terwijl ik vaak zo bang ben voor wat komen gaat
Ik nu al kan huilen om de dag dat je me verlaat
Nu je weet van al mijn spoken
Van mijn jaloerse en soms ziekelijke gedrag
Zal je me begrijpen en blijven denken aan mijn lach?
Nu je weet dat ik mijn leven wil delen
Met jou en met alles wat je bent
Zal je van me blijven houden...
Als je me werkelijk kent?