Daar heb je dat gevoel weer
je flikt het me iedere keer
ik heb zo lang liggen hopen dat jij ook van mij zou houden
helaas koos je toen voor een ander en niet voor mij
maar mijn liefde voor jou was totaal nog niet voorbij
dagen weken en maanden lang heb ik aan je gedacht
ik was je vergeten ,maar toch hield ik nog van je heel diep in mijn hart
en nu verschijn jij zo plots terug in mijn leven
en ik begon terug helemaal te beven
maar al die pijn en al dat verdriet wil ik niet nog eens beleven
dus verschijn pas in mijn leven
als je echt om mij kan geven